MASIGNCLEAN101

Μόνη Πετρακη - ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε την πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση στη ...

Μόνη Πετρακη - ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε την πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση στη .... Επίθεση με καυστικό υγρό, πιθανότατα βιτριόλι, εναντίον έξι μητροπολιτών σημειώθηκε το απόγευμα στη μονή πετράκη. «πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, το οποίο αντιμετωπίζουμε από την πρώτη στιγμή με το εκαβ που έσπευσε στη μονή πετράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ιερέας που δικαζόταν για αδίκημα και επρόκειτο να καθαιρεθεί από το συνοδικό. Σε απευθείας σύνδεση με το καθολικό της ι.μ. Ιερά μονή αγίου γεωργίου επανωσήφη:

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στην μονή πετράκη και έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι από ιερέα κατά μητροπολιτών στη μονή πετράκη. Άμεσος είναι ο κίνδυνος να χάσει το ένα του μάτι μετά την επίθεση με βιτριόλι στη μονή περάκη, ο μητροπολίτης. Σε απευθείας σύνδεση με το καθολικό της ι.μ. Απόπειρα εμπρησμού στη μονή πετράκη:

Το Σωματείο Ελίζα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ...
Το Σωματείο Ελίζα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ... from www.fayscontrol.gr
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η επίθεση κληρικού σε μητροπολίτες, πριν από λίγο στα γραφεία της ιεράς συνόδου στην ιερά μονή πετράκη. Δίπλα στη μονή βρίσκονται σήμερα τα γραφεία της ιεράς συνόδου της εκκλησίας της ελλάδος. Η πτδ εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το πρωτοφανές περιστατικό στη μονή πετράκη. Όπως μεταδίδεται, είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν 7. Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Η μονή πετράκη ή άγιοι ασώματοι ταξιάρχες είναι μεσαιωνική εκκλησία που σήμερα βρίσκεται μέσα στην πόλη της αθήνας, στο κολωνάκι. Ένας ειδικός φρουρός που βρίσκεται μόνιμα στη μονή πετράκη άκουσε τι συνέβη κι έσπευσε στο σημείο, ενώ και ο ίδιος έχει τραυματιστεί από την επίθεση κι έχει διακομιστεί στο στρατιωτικό. Εμπρηστικός μηχανισμός στη μονή πετράκη:

Οι έξι ιερωμένοι έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ιερέας που δικαζόταν για αδίκημα και επρόκειτο να καθαιρεθεί από το συνοδικό. Σοκ προκαλούν οι πρώτες εικόνες μετά την επίθεση του ιερέα με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Επίθεση με καυστικό υγρό κατά μητροπολιτών έλαβε χώρα το απόγευμα… Επίθεση με βιτριόλι από ιερέα κατά μητροπολιτών στη μονή πετράκη. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ελ.ασ., ο συγκεκριμένος ιερέας δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών. «πάγωσε» η χώρα στο άκουσμα της είδησης για επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον αρχιερέων στην μονή πετράκη. Ιερέας στη μονή πετράκη ξεπλένει το πρόσωπό του με νερό μετά την επίθεση με βιτριόλι / φωτογραφία: Στα ίχνη του δράστη η αστυνομία. For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for μονή πετράκη. Τις πρώτες εικόνες μέσα από τη μονή πετράκη, όπου ιερέας που καθαιρέθηκε επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες, σας παρουσιάζει το newsit.gr. Αναστάτωση έχει προκαλέσει η επίθεση κληρικού σε μητροπολίτες, πριν από λίγο στα γραφεία της ιεράς συνόδου στην ιερά μονή πετράκη. Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, το οποίο αντιμετωπίζουμε από την πρώτη στιγμή με το εκαβ που.

Απόπειρα εμπρησμού στη μονή πετράκη: Επίθεση με βιτριόλι από ιερέα κατά μητροπολιτών στη μονή πετράκη. Στην υποδιεύθυνση ασφάλειας αθηνών ο 37χρονος ιερέας. .δικαστηρίου, στη μονή πετράκη, καθώς και σε έναν αστυνομικό που έτρεξε να βοηθήσει. Επίθεση με καυστικό υγρό, πιθανότατα βιτριόλι, εναντίον έξι μητροπολιτών σημειώθηκε το απόγευμα στη μονή πετράκη.

Το Σωματείο Ελίζα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ...
Το Σωματείο Ελίζα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ... from www.fayscontrol.gr
Σοκ προκαλούν οι πρώτες εικόνες μετά την επίθεση του ιερέα με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Τραύματα έχουν επίσης ένας αστυνομικός και δύο δικηγόροι. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της τετάρτης στη μονή πετράκη. «πάγωσε» η χώρα στο άκουσμα της είδησης για επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον αρχιερέων στην μονή πετράκη. Άμεσος είναι ο κίνδυνος να χάσει το ένα του μάτι μετά την επίθεση με βιτριόλι στη μονή περάκη, ο μητροπολίτης. Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Ιερέας στη μονή πετράκη ξεπλένει το πρόσωπό του με νερό μετά την επίθεση με βιτριόλι / φωτογραφία:

Δίπλα στη μονή βρίσκονται σήμερα τα γραφεία της ιεράς συνόδου της εκκλησίας της ελλάδος.

Στην υποδιεύθυνση ασφάλειας αθηνών ο 37χρονος ιερέας. «πάγωσε» η χώρα στο άκουσμα της είδησης για επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον αρχιερέων στην μονή πετράκη. For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for μονή πετράκη. Ιερά μονή αγίου γεωργίου επανωσήφη: Το orthodoxiainfo εξασφάλισε φωτογραφίες από τη μονή πετράκη, στο σημείο που έγινε η επίθεση, οι οποίες συγκλονίζουν καθώς τα ράσα των αρχιερέων είναι πεταμένα και φαίνονται λιωμένα ενώ έχει. Ιερέας στη μονή πετράκη ξεπλένει το πρόσωπό του με νερό μετά την επίθεση με βιτριόλι / φωτογραφία: Όπως μεταδίδεται, είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν 7. Επίθεση με καυστικό υγρό, πιθανότατα βιτριόλι, εναντίον έξι μητροπολιτών σημειώθηκε το απόγευμα στη μονή πετράκη. Οι έξι ιερωμένοι έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Ασωμάτων πετράκη μεταδώσαμε το μεγάλο μήνυμα που. Σε απευθείας σύνδεση με το καθολικό της ι.μ. .δικαστηρίου, στη μονή πετράκη, καθώς και σε έναν αστυνομικό που έτρεξε να βοηθήσει. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες.

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της τετάρτης στη μονή πετράκη. Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, το οποίο αντιμετωπίζουμε από την πρώτη στιγμή με το εκαβ που. Επίθεση με καυστικό υγρό, πιθανότατα βιτριόλι, εναντίον έξι μητροπολιτών σημειώθηκε το απόγευμα στη μονή πετράκη. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας. Ιερέας στη μονή πετράκη ξεπλένει το πρόσωπό του με νερό μετά την επίθεση με βιτριόλι / φωτογραφία:

Το Σωματείο Ελίζα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ...
Το Σωματείο Ελίζα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ... from www.fayscontrol.gr
Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, το οποίο αντιμετωπίζουμε από την πρώτη στιγμή με το εκαβ που. Στα ίχνη του δράστη η αστυνομία. Σε απευθείας σύνδεση με το καθολικό της ι.μ. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στην μονή πετράκη και έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ελ.ασ., ο συγκεκριμένος ιερέας δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών. Επίθεση με βιτριόλι από ιερέα κατά μητροπολιτών στη μονή πετράκη. Τραύματα έχουν επίσης ένας αστυνομικός και δύο δικηγόροι. «πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, το οποίο αντιμετωπίζουμε από την πρώτη στιγμή με το εκαβ που έσπευσε στη μονή πετράκη.

Επίθεση με καυστικό υγρό κατά μητροπολιτών έλαβε χώρα το απόγευμα…

.των τραυματιών που διακομίστηκαν από τη μονή πετράκη. «πάγωσε» η χώρα στο άκουσμα της είδησης για επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον αρχιερέων στην μονή πετράκη. For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for μονή πετράκη. Στην υποδιεύθυνση ασφάλειας αθηνών ο 37χρονος ιερέας. Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της τετάρτης στη μονή πετράκη. Σοκ προκαλούν οι πρώτες εικόνες μετά την επίθεση του ιερέα με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Η πτδ εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το πρωτοφανές περιστατικό στη μονή πετράκη. Το συνοδικό δικαστήριο που ήταν σε εξέλιξη και αναμενόταν να αποφασίσει την καθαίρεση του ιερέα. Το orthodoxiainfo εξασφάλισε φωτογραφίες από τη μονή πετράκη, στο σημείο που έγινε η επίθεση, οι οποίες συγκλονίζουν καθώς τα ράσα των αρχιερέων είναι πεταμένα και φαίνονται λιωμένα ενώ έχει. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας. Απόπειρα εμπρησμού στη μονή πετράκη: Επίθεση με καυστικό υγρό κατά μητροπολιτών έλαβε χώρα το απόγευμα…

Share This :